Wednesday, August 5, 2009

THE WORLD IS NOT ENOUGH

1. Hari ni malas nak cerita panjang2..straight to the point. Firstly regarding with:

GLOBAL PEACE
-Majlis perasmian akan dijalankan pada bulan November. Ini disebabkan pada 28-31 Oktober akan diadakan Conference of war crimes di PWTC.Jadi bila buat lepas conference ni senang sikit sebab dapat akses terus ke Tun Mahathir dan mudah untuk dapatkan advisor for this club. Dan juga publisiti(ini yang penting hohoho).

-Memandangkan aku ada lagi 3 bulan untuk prepare maka inilah yang akan dilakukan untuk memantapkan PGPYO

A)Siapkan proposal untuk minta dana/sumbangan
B)Mesyuarat pembentukan hicom PGPYO
C)Cari lebih banyak universiti untuk participate

After all things will be done unofficially. Ok itu cerita pertama.Cerita kedua pula adalah:

-Projek menyiapkan buku 1MALAYSIA dengan kerjasama encik Azli Shukri. Dateline 31 Ogos. So sesiapa yang berminat nak buat artikel dan dijadikan kompilasi dalam buku tersebut maka jangan segan2 untuk beritahu aku ok.Had umur tiada batasan tetapi mestilah muda(kalau terasa diri muda pun boleh jugak). Buktikan orang muda pun mempunyai idea dan bukan tunggul semata-mata!

So far itu jelah aku nak bagitau. Keadaan internet di kampus sangat tenat.Dah macam ultraman bila nyawa dia jadi merah. I will update next entry soon.Do have a nice day readers!

8 comments:

  1. nk tanye ni.
    yg pasal buku tu mcm mana?
    ;))

    ReplyDelete
  2. nk tny gak..
    yg buku tu nk taruk isi psl ape?
    isu psl ape?
    or just random things?

    ReplyDelete
  3. semoga terlaksana lancar semuanya

    ReplyDelete
  4. hahha..x sabar tunggu conference tu..

    ReplyDelete
  5. salam, kepada rakan2 zharif yang berminat dalam penulis buku itu, tuan2 digalakkan menulis berkenaan pandangan tuan2 sebagai generasi muda berkenaan 1Malaysia, dari aspek mana yang tuan2 ingin menulis adalah terserah kepada kebijaksanaan tuan2 semua.

    ReplyDelete
  6. chaiyok2...abg bley wat...

    erm kalo nina nak wat gak bley x??

    ReplyDelete
  7. slm..
    i'm glad to know dat at least one of uitm kdh pre law student has a great spirit,to produce a book which involve youth's opinion n voice..
    really great effort for the age of u zharif..
    best of luck!

    ReplyDelete

hak berfikir dan bersuara anda akan dilindungi. Terima kasih :)