Wednesday, July 29, 2009

PICTURES TELL EVERYTHING

Kali ni aku malas nak tulis panjang.Biarkan gambar2 di bawah ini menceritakan hari aku yang sangat sibuk.Bak kata Nadia 'u make urself like that'. Yeah i know, menyusahkan diri sendiri.Hey but that's the job of leader right?Hands on, that's my style.Ok dah cukup membebel.But special thanks to my charlie angels(fyza,nadia,faa) dan jugak kepada iz,sarah,adam dan warith.Tak lupa jugak kepada kanak2 kindergaten. They make me impatient to go back work at kindergaten during break sem holiday as well as spark up my spirit to make the event comes true =)


*Muka aku makin gelap. Aku sedang mengajar budak2 ni cara2 menjadi presiden yang baik dan berwibawa macam aku tapi kemudian aku nak ajar cara jadi ketua macam hitler atau mussolini sebab diaorang greeting aku sebagai uncle presiden. Tapi niat nak 'brainwash' tu tak jadi sebab kat belakang cikgu2 diaorang semua tengah tengok( ok nampak sangat aku menipu untuk brainwash tu sebab aku xambil berat langsung pasal hitler atau mussolini)


Tanda seorang presiden yang sangat bertanggungjawab.Penat sampai tertidur.Ye untuk pengetahuan semua kalau dah banyak sangat aku fikir memang aku tak tengok kiri kanan terus je aku tidur.Memang sedaplah korang time ni mengumpat dan menjadi mamarazzi kan...


Ketika charlie angels aku sedang seronok bershopping aku menyempatkan diri untuk berboling seketika.Hah!Sangat puas dapat improve from previous game.Juga merupakan salah satu cara untuk lepaskan tekanan. Bila baling bola boling tu ibarat membaling idea-idea aku ke arah masalah2( yang dalam realitinya adalah pin2 boling tersebut) dan bila dapat strike macam dumm!Semua masalah telah setel haha


Ha inilah calonnya!Haha takdela gurau je...Actualy she's nadia, friend of fyza. Aku sangat terkejut bila tengok dia yang lagi semangat masa nyanyi lagu heal the world tu masa practice dengan kids kindergaten tu.Err sori la yek anak2 eh silap adik2, uncle presiden tak hafal lagu tu.Baru dengar lagu tu malam sebelum nak jumpa korang(tu pasal tidur lambat).
*kredit to fyza's blog sebab upload gambar2 ni.But tomorrow(which i mean thursday) will be another great day.Because it is the final word of the actual date of event and venue.I hope this will be the real final one and if not it just stuck my step to move forward.Pray for the luck!

9 comments:

  1. u do great...Never say die for tomorrow...can't wait to see the fab moment...

    ReplyDelete
  2. hmm..seronok baca N3 nie..feel like sharing the moment with u all too...

    ReplyDelete
  3. sweet la..
    cam best je..
    tomorrow,tomorrow,and tomorrow..
    huhu..tomorrow never die..
    GAMBATE!!!

    second pic..
    mmg xpndg kri knn dh..
    huhu..kejayaan mlik anda..

    ReplyDelete
  4. alhmdulillah da baek pn..thanx..:-)

    ReplyDelete
  5. heal the world terbaek lah.
    ;pp

    ReplyDelete
  6. terpikat kat nadia tu ...bole buat calon menantu?

    ReplyDelete
  7. uncle presiden mest pnat gle kn
    huhu

    okeyh uncle! linked2! :))

    ReplyDelete
  8. thanks to all commentors =)
    kepada cikgu- buat calon menantu cikgu?habis calon isteri saya camne?hehe

    ReplyDelete
  9. gila, aku dah letak nama kau tiga kali weh TIGAAA KALII

    ReplyDelete

hak berfikir dan bersuara anda akan dilindungi. Terima kasih :)