Thursday, July 29, 2010

masa

1. Nasib baik parents aku datang minggu lepas untuk bawak barang-barang yang tak cukup di dalam bilik. Sejak balik mooting dari Australia terus start kelas dan prepare untuk moot law asia pulak. Ada sampai satu tahap tu tidur pun xsempat tukar baju. Kalau diaorang tak datang memang aku tak sedar pun aku xda sabun nak cuci baju.

2. Aku cuma rasa bersalah sebab aku tak ada masa untuk mereka lebih-lebih lagi kat ibu aku. Walaupun tiap-tiap hari aku call ibu tapi rasa bersalah tetap ada sebab time cuti dua bulan pun cuma 3 hari aku duduk kat rumah. Aku tak spend banyak masa dengan parents aku.

3. Bukan kepada parents tetapi kepada orang-orang di sekeliling aku juga. Juga kepada diri aku sebab aku sepatutnya merehatkan diri atau sekurang-kurangnya menghabiskan novel John Grisham yang aku beli dari Australia. Dah dekat sebulan tapi tak habis-habis lagi. Study aku pun dah berterabur dah. Memang tak organize langsung.

4. And of course, i don't have time to improve communication in my relationship. I wish a lot of things i shouldn't done lately.

5. Dan aku juga tak ada masa untuk update blog sehinggalah ke hari ini.

*Perlu bertahan sehingga 8hb Ogos pastu dah boleh rest sikit. I hope so.....

3 comments:

  1. bertahan! most men talk the talk, real men walk the talk..

    ReplyDelete
  2. sabar jelah wahai sahabatku. teruskan perjuangan mu!!

    ReplyDelete

hak berfikir dan bersuara anda akan dilindungi. Terima kasih :)